maandag 17 december 2012

Feestdagen

Ze komen eraan en ze zijn net achter de rug. Die eraan komen, die kennen we inmiddels wel. Die we achter de rug hebben (het Eindhovens najaar) waren verfrissend en uiterst succesvol. We kunnen ons hoe dan ook weer opmaken voor een dynamisch nieuw jaar waar we traditioneel rustig over nadenken tijdens onze wintersluiting. Deze beslaat dit jaar de kalendervakjes van 25 december tot en met 1 januari. Deze periode is ons kantoor gesloten. Uiteraard blijven ons noodnummer en aanverwante services gewoon actief.

In het nieuwe jaar zullen we weer werk maken van een aantal nieuwe projecten. Meest concreet is de werkelijke ingebruikname van het Buurtkantoor aan de Bloemfonteinstraat. Hoewel al up and running zal op 17 januari een openingsdag voor alle geïnteresseerde ondernemers worden georganiseerd. Ook wordt er vanaf januari een informatief en relevant programma gevoerd voor alle lokale ondernemers. Mocht je interesse hebben in deze open werkvloer, kun je er nu al terecht om het eens uit te proberen. De ingang bevindt zich aan de zijkant van de voormalige gymzaal aan de Paul Krügerlaan in Tongelre.


Ingang Buurtkantoor aan de Paul Krugerlaan

De balie

Ook aan de catering is gedacht

Werken aan de lange tafel...

... of in alle stilte bellen in de hier in aanbouw zijnde stilte-booth.

 Tot slot kunnen we dit bericht afsluiten met het heuglijke feit dat de korte film "to Become, Shift, Transfer, Copy and Erase JANET LEIGH" van onze trouwe huurder Jeroen Offerman is geselecteerd voor het International Film Festival Rotterdam. Het complete programma volgt in januari 2013 op www.filmfestivalrotterdam.com.


Foto: Maarten van Loosbroek