maandag 29 oktober 2012

DDW resumé en doorschakelen maar...

We hebben 'em weer overleefd zullen we maar zeggen. Want hoewel we met gepaste trots terug kunnen kijken op een zeer geslaagde expositie, was het ook wel flink aanpoten, met name voor onze beheerders in de Schellens. Gelukkig hebben we loon naar werken gekregen, want behalve veel bezoekers (naar schatting enkele tienduizenden) hebben we ook ontzettend veel goede reacties gekregen op de locatie en invulling ervan.
Helaas kunnen we hier niet al te lang van genieten, want het volgende evenement staat alweer voor de deur, namelijk Glow. Net als voorgaande jaren ligt de Schellens wederom op de route en na eerdere geslaagde samenwerkingen is het pand ook nu weer een tussenstation. Ditmaal kunnen bezoekers in de oude fabriekshal terecht voor een kop koffie, thee, chocolademelk of andere opwarmertjes. Zodoende kunnen we over een goede anderhalve week weer tien-, mogelijk honderdduizenden mensen in het pand verwachten. Zo is de Schellensfabriek langzaam maar zeker een plek voor iedereen geworden in de afgelopen jaren. Precies wat we ermee wilden bij aanvang van onze invulling.
Tijdens Glow vinden er overdag ook nog andere events in de Schellens plaats. Zo kunnen creatieve ondernemers terecht op 15 november voor een middagprogramma over ondernemerschap en producten in de markt plaatsen. Er staan verschillende lezingen, workshops, pitches en een naborrel op het programma (aanmelden via: www.kvk.nl/creatiefbusinessevent). En na afloop kunnen deelnemers direct de Glow-route lopen. Jongens wat boffen we weer met het Eindhovense najaar...